Λιονέλ Μέσι: Συγκινητικό μήνυμα - «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ - Πραγματικότητα το όνειρό μου» (photo)

10:40 - 01/01/2023

Μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε το 2022 ο Λιονέλ Μέσι,…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιονέλ Μέσι: Τελείωσε ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ - Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου

Η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι

Διαβάστε το στο

Λιονέλ Μέσι: «Τελείωσε ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ – Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου»

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε το 2022 αγκαλιά με την οικογένειά του και ευχήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2023, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ, τη χρονιά που πέρασε. Στη σχετική ανάρτησή του στα social media, ο Λιονέλ Μέσι έκανε λόγο για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα το 2022, με την κατάκτηση ... Περισσότερα To άρθρο Λιονέλ Μέσι: «Τελείωσε ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ – Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Συγκινεί ο Λιονέλ Μέσι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 2022, επιτέλους πέτυχα το όνειρό μου»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Λιονέλ Μέσι το 2022, τη χρονιά που έφτασε στην εκπλήρωση του απόλυτου ονείρου του.Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Λιονέλ Μέσι το 2022, τη χρονιά που έφτασε στην εκπλήρωση του απόλυτου ονείρου του.Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατάφερε να σηκώσει επιτέλους το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανεβάζοντας την πατρίδα του στην κορυφή του κόσμου. Αυτό ήταν φυσικά και το highlight της χρονιάς για τον Μέσι ο οποίος αποχαιρέτησε το 2022 με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μέσι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 2022, επιτέλους πέτυχα το όνειρό μου»

Ο Λιονέλ Μέσι σε μια συγκινητική του ανάρτηση έγραψε πως θα θυμάται για πάντα το 2022 αφού ήταν η χρονιά που πέτυχε το όνειρό του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Λιονέλ Μέσι: «Τελείωσε ένας χρόνος που δεν θα ξεχάσω ποτέ – Έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου»

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε το 2022 αγκαλιά με την οικογένειά του και ευχήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2023, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ, τη χρονιά που πέρασε. Στη σχετική ανάρτησή του στα social media, ο Λιονέλ Μέσι έκανε λόγο για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα το 2022, με την κατάκτηση […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο