Γιάννης Στάνκογλου: «Τότε κουβαλιόμουνα στα σκυλάδικα μαζί τους»

18:24 - 01/01/2023

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέρασμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο με αφορμή το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» […] The post Γιάννης Στάνκογλου: «Τότε κουβαλιόμουνα στα σκυλάδικα μαζί τους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου: «Ήμουν ερωτευμένος με τη Μελίνα Κανά»

Ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστούν φέτος στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» που έχει θέμα τα μπουζούκια των ’80s. Μάλιστα ο Γιάννης Στάνκογλου έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του ότι υπήρξε ερωτευμένος στην εφηβεία του με τραγουδίστρια αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του εκείνη την εποχή, αλλά μετέπειτα ως φοιτητής με τη Μελίνα […] The post Γιάννης Στάνκογλου: «Ήμουν ερωτευμένος με τη Μελίνα Κανά» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Τι λέει ο Γιάννης Στάνκογλου για τα σκυλάδικα

Τα καλοκαίρια μου τα περνούσα στον Έβρο. Η περιοχή είχε τέτοια σκυλάδικα παλιά. Αλλά και στην Αθήνα είχα πάει. Έκανα παρέα με μεγαλύτερους μου από μικρός, οπότε «κουβαλιόμουνα» κι εγώ μαζί τους. Το έχω ζήσει και εγώ λοιπόν όλο αυτό το κλίμα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο