Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαίδη: Κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου

20:16 - 01/01/2023

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Αναλυτικά η ανάρτησή της Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς […] Το άρθρο Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαίδη: Κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Τσάμπαζη: «Τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου;»

Την πρώτη της Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, έκανε η Δώρα Τσαμπάζη και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο διαδίκτυο. «Τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου;», γράφει η Δώρα Τσαμπάζη στην ανάρτησή της με την οποία εύχεται καλή χρονιά με υγεία για όλους. Αναλυτικά η ανάρτησή της Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου; Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: Τι ανακούφιση να νιώσω όταν ο χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπό μου

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας. Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]