Νίνο: «Δεν έχω πάρει λεφτά, έχω δώσει τσάμπα όλα τα τραγούδια»
14:38 - 02/01/2023
Ο Νίνο μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις επιτυχίες που δεν ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά έδωσε […]
The post Νίνο: «Δεν έχω πάρει λεφτά, έχω δώσει τσάμπα όλα τα τραγούδια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίνο: «Δεν έχω πάρει λεφτά, έχω δώσει τσάμπα τα τραγούδια»
«Δεν έχει τιμή ένα τραγούδι, μπορεί να έχει όταν είναι άγνωστο» τόνισε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο Νίνο: «Δεν έχω πάρει λεφτά για τα τραγούδια, τα δίνω τσάμπα»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Νίνο, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επιτυχίες που δεν ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά έδωσε σε άλλους καλλιτέχνες. «Παίζω κιθάρα, ντραμς, πιάνο, φυσαρμόνικα, ακορντεόν και μπάσο από μικρός. Αυτοδίδακτος. Τα τραγούδια αυτά μου τα ζήτησαν και τους τα έδωσα αμέσως. Βλέπω το πόσο το θέλει ο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίνο: «Δεν έχω πάρει λεφτά, έχω δώσει τσάμπα τα τραγούδια»
Ο Νίνο παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις επιτυχίες που δεν ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά έδωσε σε άλλους καλλιτέχνες. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα τραγούδια που έδωσε, άνευ αμοιβής, σε άλλους καλλιτέχνες επισήμανε: «Παίζω κιθάρα, ντραμς, πιάνο, φυσαρμόνικα, ακορντεόν και μπάσο από μικρός. Αυτοδίδακτος. Τα τραγούδια αυτά μου […]
Διαβάστε το στο dete.gr