“Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε”, λέει τώρα η 29χρονη μητέρα

15:22 - 02/01/2023

«Δεν σκότωσα το παιδί μου» φέρεται να δήλωσε η 29χρονη μητέρα του 11 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα, σοκάροντας την τοπική κοινωνία της Βέροιας. Η 29χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1). Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας – […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό», ισχυρίστηκε η 29χρονη μητέρα

«Αγαπούσε πολύ το παιδί της, κοιμόταν μαζί του», λέει ο αδερφος της γυναίκας που  πέταξε το 11μηνο κοριτσάκι στον Αλιάκμονα

Διαβάστε το στο

Βέροια: Η πρωτοχρονιά της φρίκης - «Δεν ξέρω τι έγινε», λέει η 29χρονη

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας από την είδηση ότι μία μητέρα 29 ετών πέταξε το βρέφος της, ένα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τραγωδία στην Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», λέει τώρα η 29χρονη μητέρα

Η νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έδειξε ασφυκτικό θάνατος εντός ύδατος

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», υποστηρίζει τώρα η 29χρονη μητέρα

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11 μηνών βρέφους το οποίο φέρεται να σκότωσε η 29χρονη μητέρα του παραμονή Πρωτοχρονιάς, ρίχνοντάς το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 11 μηνών βρέφους το οποίο φέρεται να σκότωσε η 29χρονη μητέρα του παραμονή Πρωτοχρονιάς, ρίχνοντάς το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.Η γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βέροια: Η πρωτοχρονιά της φρίκης - «Δεν ξέρω τι έγινε», λέει η 29χρονη

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας από την είδηση…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε λέει η 29χρονη που πέταξε το μωράκι της στο ποτάμι

Την ώρα που τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι το 11 μηνών κοριτσάκι βρήκε ασφυκτικό θάνατο μέσα στα παγωμένα νερά του ποταμού Αλιάκμονα, η 29χρονη μητέρα του η οποία πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, τώρα υποστηρίζει ότι δεν ξέρει τι συνέβη στο παιδί της. Η 29χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας και πέρασε από […] Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε λέει η 29χρονη που πέταξε το μωράκι της στο ποτάμι - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”