Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου» λέει η μητέρα του βρέφους – Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί

18:02 - 02/01/2023

Χωρίς να κάνει δηλώσεις, βγήκε από τον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το 11 μηνών βρέφος της. Η 29χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1). «Δεν σκότωσα το παιδί […] The post Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου» λέει η μητέρα του βρέφους – Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό»

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό», ισχυρίστηκε στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται οτι παραμονή Πρωτοχρονιάς σκότωσε το βρέφος της πετώντας το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια. Η 29χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025