Το χρονικό της φρίκης στη Βέροια: Αυτή είναι η 30χρονη – Πώς πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

19:24 - 02/01/2023

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση του μόλις 11 μηνών βρέφους της κατηγορείται η 29χρονη γυναίκα που, όπως παραδέχτηκε στις αρχές, πέταξε το βρέφος σε φράγμα στον Αλιάκμονα. Αρνείται, ωστόσο, ότι αυτή ήταν που σκότωσε το παιδί της. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς η 29χρονη. Η γυναίκα φέρεται πως πήρε Το άρθρο Το χρονικό της φρίκης στη Βέροια: Αυτή είναι η 30χρονη – Πώς πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέροια: Το χρονικό της φρίκης – Πώς η 30χρονη πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

«Δεν ξέρω τι έγινε», είπε στις αρχές - Την Τετάρτη η απολογία της - «Ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί αλλά δεν με άφηναν», λέει ο πατέρας. Το άρθρο Βέροια: Το χρονικό της φρίκης – Πώς η 30χρονη πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Βέροια: Το χρονικό της φρίκης – Πώς η 30χρονη πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση του μόλις 11 μηνών βρέφους της κατηγορείται η 29χρονη γυναίκα που, όπως παραδέχτηκε στις αρχές, πέταξε το βρέφος σε φράγμα στον Αλιάκμονα. Αρνείται, ωστόσο, ότι αυτή ήταν που σκότωσε το παιδί της. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς η 29χρονη. Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση του μόλις 11 μηνών βρέφους της κατηγορείται η 29χρονη γυναίκα που, όπως παραδέχτηκε στις αρχές, πέταξε το βρέφος σε φράγμα στον Αλιάκμονα. Αρνείται, ωστόσο, ότι αυτή ήταν που σκότωσε το παιδί της. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς η 29χρονη. Η γυναίκα φέρεται πως πήρε […] The post Βέροια: Το χρονικό της φρίκης – Πώς η 30χρονη πέταξε το παιδί της στον Αλιάκμονα appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας