Μέτσοβο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τα βεγγαλικά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς – Στις δικαστικές αίθουσες οι απαντήσεις

22:00 - 02/01/2023

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για το ποιος έριξε τα βεγγαλικά στην εκδήλωση στην πλατεία του Μετσόβου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. Οι απαντήσεις, όπως όλα δείχνουν, θα δοθούν στις δικαστικές αίθουσες και αναμένεται να απαντηθεί και το ποιος αλλά και το γιατί έριξαν τα πυροτεχνήματα. «Ο κρότος και ο ήχος ήταν τόσο εκκωφαντικός που ένιωσα ότι έπεσε δίπλα μου βόμβα με αποτέλεσμα να χάσω για λίγα δεύτερα την ακοή μου και αυτό να φέρει στην συνέχεια το να χάσω τις αισθήσεις μου» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 η τραυματίας Πένυ Λαϊνιώτη η οποία ήταν στο Μέτσοβο με τους γονείς της. Όταν η νεαρή φοιτήτρια λιποθύμησε,

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας