Η Αγγελική Νικολούλη δέχεται απειλή και απαντά με νόημα στον αέρα του “Τούνελ”

00:33 - 25/01/2020

Μια δυσάρεστη έκπληξη έμελλε να έχει η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, στο “Φως στο τούνελ”. Μια έκπληξη, όμως, […] The post Η Αγγελική Νικολούλη δέχεται απειλή και απαντά με νόημα στον αέρα του “Τούνελ” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον «αέρα» της εκπομπής

Η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, βγήκε για άλλη μια φορά στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha και επιχείρησε να ρίξει...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Αγγελική Νικολούλη δέχεται απειλή και απαντά με νόημα στον αέρα του "Τούνελ" (VIDEO)

Δυσάρεστη έκπληξη είχε στην εκπομπή της “Φως στο τούνελ”, η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως η εκπομπή δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της. “Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό, βέβαια, διάβασε και συ τι μας μεταφέρουν” σημείωσε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη με την ίδια να μην κρύβει, αρχικά, το ξάφνιασμα της. “Να το σχολιάσω;” αναρωτήθηκε αμέσως η Αγγελική Νικολούλη κοιτάζοντας με νόημα την κάμερα. “Και από τον χώρο που προέρχεται; Εντάξει… Οκ… Φιλάκια!” πρόσθεσε η παρο

Διαβάστε το στο thestival.gr

Αγγελική Νικολούλη: Δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα της εκπομπής της (VIDEO)

“Θα έχω πρόβλημα εγώ;” Απειλητικό μήνυμα δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας από τους συνεργάτες της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας την ενημέρωσε ότι στην εκπομπή έφτασε ένα απειλητικό μήνυμα. «Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό. The post Αγγελική Νικολούλη: Δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα της εκπομπής της (VIDEO) appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Αγγελική Νικολούλη: Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα του «Φως στο Τούνελ» (video)

Δείτε την «επική» αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη

Διαβάστε το στο mononews.gr

“Θα ‘χω πρόβλημα εγώ;” – Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα

«Θα ‘χω πρόβλημα εγώ; Διπλά φιλάκια»! Μια δυσάρεστη έκπληξη έμελλε να έχει η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, στο “Φως στο τούνελ”. Μια έκπληξη, όμως, που φρόντισε να την χειριστεί έξυπνα και με τον πιο ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο! Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

“Θα ‘χω πρόβλημα εγώ;” – Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα (βίντεο)

Μια δυσάρεστη έκπληξη έμελλε να έχει η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, στο “Φως στο τούνελ”. Μια έκπληξη, όμως, που φρόντισε να την χειριστεί έξυπνα και με τον πιο ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο! Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως η εκπομπή δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της. “Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό, βέβαια, διάβασε και συ τι μας μεταφέρουν” σημείωσε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη με την ίδια να μην κρύβει, αρχικά, το ξάφνιασμα της. “Να το σχολιάσω;” αναρωτήθηκε αμέσως η Αγγελική Νικολούλη κοιτά

Διαβάστε το στο pronews.gr

“Θα ‘χω πρόβλημα εγώ;” – Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα

Μια δυσάρεστη έκπληξη έμελλε να έχει η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, στο “Φως στο τούνελ”. Μια έκπληξη, όμως, που φρόντισε να την χειριστεί έξυπνα και με τον πιο ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο! Πιο συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως η εκπομπή δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλή στον αέρα (video)

"Θα ‘χω πρόβλημα εγώ;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον «αέρα» της εκπομπής

Η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, βγήκε για άλλη μια φορά στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha και επιχείρησε να ρίξει φως σε υποθέσεις εξαφανίσεων. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος όμως είχε μια δυσάρεστη έκπληξη στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Συγκεκριμένα, συνεργάτης της εκπομπής, ενημέρωσε την Αγγελική Νικολούλη πως υπήρξε ένα απειλητικό μήνυμα κατά […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο