Το shearling jacket της Chiara Ferragni είναι ιδανικό για τις χειμερινές σας εμφανίσεις

08:08 - 03/01/2023

Τα leather jackets μπορεί να είναι ένα all time classic κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα, ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε ένα statement look τον χειμώνα, το shearling jacket είναι ιδανικό. Το shearling jacket ή αλλιώς το μουτόν επανήλθε δυναμικά στη μόδα την περασμένη χρονιά και έγινε το αγαπημένο μας πανωφόρι! Είναι στυλάτο, ζεστό, και μπορεί να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»