Πότε ξεκινούν οι καταβολές για το Market Pass - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία της επιδότησης

08:10 - 03/01/2023

Το market pass έρχεται στη ζωή των καταναλωτών τον Φεβρουάριο, δίνοντας 10% επιδότηση στις καθημερινές αγορές ενός νοικοκυριού. Η διαδικασία για την χορήγηση του επιδόματος, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι παρόμοια με αυτή που ακολουθήθηκε για το fuel pass.  Σε πρώτη φάση η ειδική πλατφόρμα για το επίδομα market pass θα ανοίξει σταδιακά στο vouchers.gov.gr σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Πότε ξεκινούν οι καταβολές για το Market Pass - Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία της επιδότησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Market Pass: Πότε καταβάλλεται – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία της επιδότησης

Το market pass έρχεται στη ζωή των καταναλωτών τον Φεβρουάριο, δίνοντας 10% επιδότηση στις καθημερινές αγορές ενός νοικοκυριού. Η διαδικασία για την χορήγηση του επιδόματος, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι παρόμοια με αυτή που ακολουθήθηκε για το fuel pass. Σε πρώτη φάση η ειδική πλατφόρμα για το επίδομα market pass θα ανοίξει σταδιακά στο vouchers.gov.gr σύμφωνα με τον λήγοντα αριθμό […] Το άρθρο Market Pass: Πότε καταβάλλεται – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία της επιδότησης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Market Pass: Πότε ξεκινούν οι καταβολές – Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία της επιδότησης

Το market pass έρχεται στη ζωή των καταναλωτών τον Φεβρουάριο, δίνοντας 10% επιδότηση στις καθημερινές αγορές ενός νοικοκυριού. Η διαδικασία για την χορήγηση του επιδόματος, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι παρόμοια με αυτή που ακολουθήθηκε για το fuel pass.Το market pass έρχεται στη ζωή των καταναλωτών τον Φεβρουάριο, δίνοντας 10% επιδότηση στις καθημερινές αγορές ενός νοικοκυριού. Η διαδικασία για την χορήγηση του επιδόματος, όπως έχει γίνει γνωστό, θα είναι παρόμοια με αυτή που ακολουθήθηκε για το fuel pass.Σε πρώτη φάση η ειδική πλατφόρμα για το επίδομα market pass θα ανοίξει σταδιακά στο vouchers.gov.gr […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία της επιδότησης

Ποιοι εξαιρούνται

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Project VORIA: Παρουσιάστηκαν τα σχέδια για τον νέο πόλο ψυχαγωγίας και φιλοξενίας της Αθήνας

Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: Γκέλα ολκής για τους Θεσσαλονικείς

Άρης - Ολυμπιακός 0-0 LIVE: Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών μέσω VAR

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Το πρωτάθλημα στη Volley League γυναικών θα κριθεί σε πέμπτο τελικό

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-0 LIVE: Τελευταία λεπτά στο ματς

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με οριακή άνοδο 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος