Ντάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC χαστουκίζει τη σύζυγό του σε κλαμπ
09:27 - 03/01/2023
Ο Ντάνα Γουάιτ και η σύζυγός του, είχαν έντονο καυγά σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μεξικό.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντάνα Γουάιτ: Χαμός με βίντεο που δείχνει το αφεντικό του UFC χαστουκίζει τη σύζυγό του
Τι απαντά ο ίδιος...
Διαβάστε το στο Ντάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC χαστουκίζει τη σύζυγό του σε κλαμπ στο Μεξικό την Πρωτοχρονιά
«Η σύζυγός μου κι εγώ προφανώς αγαπιόμαστε, αυτή ήταν απλώς μια ατυχής στιγμή» δήλωσε ο Ντάνα Γουάιτ.
Διαβάστε το στο Ντέινα Γουάιτ: Βίντεο δείχνει τον πρόεδρο του UFC να ξυλοκοπεί την σύζυγό του σε κλαμπ του Μεξικό
Σάλο προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship (UFC), Ντέινα Γουάιτ, όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τον δείχνει να τσακώνεται άγρια με την σύζυγό του και να τη χαστουκίζει σε κλαμπ στο Μεξικό. Ο Αμερικανός επικεφαλής του πρωταθλήματος πολεμικών τεχνών έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τη συμπεριφορά του, αλλά […]
Το άρθρο Ντέινα Γουάιτ: Βίντεο δείχνει τον πρόεδρο του UFC να ξυλοκοπεί την σύζυγό του σε κλαμπ του Μεξικό εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝτάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC χαστουκίζει τη σύζυγό του σε κλαμπ στο Μεξικό την Πρωτοχρονιά
Ο Ντάνα Γουάιτ και η σύζυγός του, Αν, είχαν έντονο καυγά σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μεξικό. Το επί σειρά ετών αφεντικό του UFC (Ultimate Fighting Championship) και η σύζυγός του διασκέδαζαν στις VIP θέσει του κλαμπ El Squid Roe στο Cabo San Lucas του Μεξικού. Το βίντεο του περιστατικού που δημοσίευσε το TMZ δείχνει τον […]
The post Ντάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC χαστουκίζει τη σύζυγό του σε κλαμπ στο Μεξικό την Πρωτοχρονιά appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΝτέινα Γουάιτ: Βίντεο δείχνει τον πρόεδρο του UFC να ξυλοκοπεί την σύζυγό του σε κλαμπ του Μεξικό
«Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 30 χρόνια. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν 12 ετών. Προφανώς έχουμε περάσει πολλά μαζί»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr