Μανούσους Μανουσάκης: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος»
14:08 - 03/01/2023
Για το ενδεχόμενο να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Τμήμα Ηθών, όπως έχει ακουστεί, απάντησε ο […]
The post Μανούσους Μανουσάκης: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανούσος Μανουσάκης: Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Μανούσος Μανουσάκης στην κάμερα του OPEN. Με αφορμή τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς “Κόκκινο ποτάμι” μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης, την Τρίτη, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μάλιστα, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκεται στην επερχόμενη αναβίωση το σίριαλ “Τμήμα ηθών”. Η απάντησή που έδωσε, δε, ... Περισσότερα
To άρθρο Μανούσος Μανουσάκης: Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μήπως τα φτιάχνει μόνος του;»
Στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη Χριστίνα Βουδούρη μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης με αφορμή τα δημοσιεύματα
To άρθρο Μανούσος Μανουσάκης: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μήπως τα φτιάχνει μόνος του;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr