Νεκρό βρέφος: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό»

14:20 - 03/01/2023

Συγκλονίζει το πανελλήνιο, η δολοφονία του μόλις 11 μηνών μωρού στην Ημαθία από την ίδια του τη μητέρα. Η σορός του βρέφους βρέθηκε να επιπλέει στον Αλιάκμονα όπου φέρεται να το έριξε η 28χρονη μητέρα του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 28χρονη μητέρα που πέταξε το 11 μηνών κοριτσάκι της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, […] Το άρθρο Νεκρό βρέφος: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βέροια: «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» ισχυρίστηκε η 29χρονη μητέρα

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» ισχυρίστηκε η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σκότωσε το 11 μηνών...

Διαβάστε το στο Zougla

Νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: «Δεν σκότωσα το παιδί μου – Έπαιζα με το κινητό, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, δεν ξέρω κολύμπι»

Σε σοκ παραμένει το πανελλήνιο από την τραγωδία στη Βέροια, όπου μια 29χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο. Η μητέρα στην κατάθεσή της φέρεται να μην παραδέχεται ότι είναι εκείνη που έριξε το βρέφος στον Αλιάκμονα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο αλλά φέρεται να υποστηρίζει πως ήταν μια στιγμή… απροσεξίας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή T-Live η 29χρονη μητέρα, φέρεται να υποστηρίζει πως βρέθηκε στο φράγμα του Αλιάκμονα, και ενώ είχε το μωρό της δίπλα της εκείνη έπαιζε με το κινητό της με αποτέλεσμα όταν εκείνο μπουσούλησε και έπεσε μέσα στο ποτάμι, να μη το προλάβει. Γιατί δεν αντέδρασε Στις επίμονες ερωτήσεις των αστ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φρίκη στον Αλιάκμονα: «Δεν σκότωσα το παιδί μου – Έπαιζα με το κινητό, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, δεν ξέρω κολύμπι»

Όσα φέρεται να κατέθεσε η κατηγορούμενη στις Αρχές

Διαβάστε το στο news.gr

«Δεν σκότωσα το παιδί μου – Έπαιζα με το κινητό, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό, δεν ξέρω κολύμπι», υποστηρίζει η 29χρονη

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας έπειτα από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς με θύμα ένα 11μηνο βρέφος. Το Σάββατο, η 29χρονη μητέρα του βρέφους έφυγε από το σπίτι μαζί με το παιδί της λέγοντας πως πάει «για ρεβεγιόν». Η ίδια, ωστόσο, έριξε το βρέφος στον Αλιάκμονα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, μέχρι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

«Είμαι αθώος, καθαρός σαν αστραπή, ετοιμάζω μηνύσεις»