Την «έκαψαν» οι αναρτήσεις στο Facebook και έμεινε εκτός νόμου Κατσέλη.

12:47 - 19/10/2019

Την αίτηση μιας γυναίκας για την υπαγωγή της στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, απέρριψε το Ειρηνοδικείο Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη τις… αναρτήσεις της στο Facebook. Στο προφίλ της στο Facebook, η αιτούσα εμφανίζεται να ζει και να εργάζεται στο Λονδίνο, με τον σύζυγό της, και το Ειρηνοδικείο Αθηνών έκρινε πως η γυναίκα προχώρησε σε “ανειλικρινή δήλωση” σχετικά με την οικονομική της κατάστασης, καθώς αποσιώπησε δολίως τη βελτίωση του οικογενειακού εισοδήματός της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawspot.gr, η ιστορία άρχισε τ The post Την «έκαψαν» οι αναρτήσεις στο Facebook και έμεινε εκτός νόμου Κατσέλη. appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι αναρτήσεις στο facebook της έκαναν ζημιά! Δεν μπόρεσε να μπει στο νόμο Κατσέλη

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawspot.gr, η ιστορία άρχισε το 2012, όταν η δανειολήπτρια εργαζόταν ως δακτυλογράφος σε εφημερίδα και λάμβανε για ένα χρόνο επίδομα ανεργίας The post Οι αναρτήσεις στο facebook της έκαναν ζημιά! Δεν μπόρεσε να μπει στο νόμο Κατσέλη appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Την “έκαψαν” οι αναρτήσεις στο Facebook!

Την αίτηση μιας γυναίκας για την υπαγωγή της στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, απέρριψε το Ειρηνοδικείο Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη τις… αναρτήσεις της στο Facebook. Στο προφίλ της στο Facebook, η αιτούσα εμφανίζεται να ζει και να εργάζεται στο Λονδίνο, με τον σύζυγό της, και το Ειρηνοδικείο Αθηνών έκρινε πως η γυναίκα προχώρησε σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Την «έκαψαν» οι αναρτήσεις της στο facebook και πετάχτηκε εκτός νόμου Κατσέλη

Την αίτηση μιας γυναίκας για την υπαγωγή της στον νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, απέρριψε το Ειρηνοδικείο Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη τις… αναρτήσεις της στο Facebook. Στο προφίλ της στο Facebook, η αιτούσα εμφανίζεται να ζει και να εργάζεται στο Λονδίνο, με τον σύζυγό της, και το Ειρηνοδικείο Αθηνών έκρινε πως η γυναίκα προχώρησε σε “ανειλικρινή […] The post Την «έκαψαν» οι αναρτήσεις της στο facebook και πετάχτηκε εκτός νόμου Κατσέλη appeared first on Politis Online.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι