Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής της.
08:46 - 25/01/2020
Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας από τους συνεργάτες της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας την ενημέρωσε ότι στην εκπομπή έφτασε ένα…
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απειλητικό μήνυμα στην Αγγελική Νικολούλη: Πώς απάντησε στον αέρα της εκπομπής
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Απείλητικό μήνυμα στην Νικολούλη στον αέρα: Θα έχω πρόβλημα εγώ;
Ένα απειλητικό μήνυμα δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής και δεν δίστασε να το σχολιάσει στον αέρα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑπειλητικό μήνυμα στη Nικολούλη: Πώς απάντησε στον αέρα της εκπομπής (Video)
Απειλητικό μήνυμα δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας από τους συνεργάτες της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας την ενημέρωσε ότι στην εκπομπή έφτασε ένα απειλητικό μήνυμα. «Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό. Διάβασε και εσύ τι μας […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑπείλησαν στον «αέρα» την Αγγελική Νικολούλη! Πώς αντέδρασε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, συνεργάτης της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha ενημέρωσε πως η εκπομπή δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της. «Είχαμε καιρό να λάβουμε ένα τέτοιου είδους μήνυμα, θέλω να το δεις. Είναι απειλητικό, βέβαια, διάβασε και συ τι μας μεταφέρουν» σημείωσε ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη με […]
The post Απείλησαν στον «αέρα» την Αγγελική Νικολούλη! Πώς αντέδρασε! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΑπείλησαν on air την Αγγελική Νικολούλη στη εκπομπή της (vid)
Αποδέκτης ενός απειλητικού μηνύματος έγινε η Αγγελική Νικολούλη, κατά τη […]
The post Απείλησαν on air την Αγγελική Νικολούλη στη εκπομπή της (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑπείλησαν την Αγγελική Νικολούλη «on air» (VIDEO)
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη, δέχθηκε απειλητικό μήνυμα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και την ώρα...
The post Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη «on air» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr