Qatargate: «H Καϊλή μου τηλεφώνησε σε πανικό...» λέει ευρωβουλευτής

09:54 - 05/01/2023

Qatargate: Τα έργα και τις ημέρες της Mαρί Αρένα φωτίζει δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Le Soir. H ευρωβουλευτής απο το Βέλγιο…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: «Μου τηλεφώνησε σε πανικό» λέει η ευρωβουλευτής Μαρί Αρίνα

Στο «στόχαστρο» της βελγικής εφημερίδας Le Soir βρίσκεται η Βελγίδα Ευρωβουλευτής Μαρία Αρίνα, μία εκ των πολιτικών προσώπων που βρίσκεται στον κύκλο του Ιταλού «εγκεφάλου» του QatarGate, Αντόνιο Παντσέρι και ενδεχομένως στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών Αρχών. Προς το παρόν, το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν έχει εκκινήσει τις διαδικασίες για την άρση της ασυλίας της, όπως με […] The post Εύα Καϊλή: «Μου τηλεφώνησε σε πανικό» λέει η ευρωβουλευτής Μαρί Αρίνα appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Qatargate: «H Καϊλή μου τηλεφώνησε σε πανικό...» λέει ευρωβουλευτής

Συνεργάτης του πρώην ευρωβουλευτή Aντόνιο Παντσέρι και της οργάνωσης Fight Impunity που πρωταγωνιστούν στο σκάνδαλο Qatargate που πλήττει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Μαρί Αρενά βρίσκεται στο στόχαστρο των ερευνητών.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες