Η Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα για νέα σύντροφο

12:42 - 05/01/2023

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Λιάγκας συζήτησαν τα πάντα στο Πρωινό, την Πέμπτη. Στην κουβέντα τους συμπεριλήφθηκε και η […] The post Η Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα για νέα σύντροφο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τον Λιάγκα για νέα σύντροφο – Τι απάντησε ο παρουσιαστής

Γιώργος Λιάγκας και Μαρίνα Πατούλη σε έναν απολαυστικό διάλογο

Διαβάστε το στο in.gr

H Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα αν έχει σχέση – Τι απάντησε

Για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα η Μαρίνα Πατούλη, που θα βάλει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Αφού είπε ότι η σχέση της τώρα με τον Γιώργο Πατούλη είναι καλύτερη από όταν ήταν παντρεμένοι ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν έχει νέο σύντροφο. «Είμαι μόνη μου» απάντησε και ο παρουσιαστής τη ρώτησε ξανά. Τότε εκείνη αποφάσισε να του κάνει την ίδια ερώτηση. Ο διάλογος που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρίνα Πατούλη ήταν ο εξής: Γιώργος: Τα προσωπικά σου δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου; Δεν ξέρω αν έχεις σύντροφο ή είσαι μόνη σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να πορευτείς στη ζωή σου.Μαρίνα: Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο, όμως με γεμίζει τόσο πολύ η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρίνα Πατούλη: Η ερώτηση στον Γιώργο Λιάγκα για την προσωπική του ζωή και η απάντησή του

Γιώργος Λιάγκας και Μαρίνα Πατούλη συναντήθηκαν στο πλατό του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης 5/1. Ο To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Η ερώτηση στον Γιώργο Λιάγκα για την προσωπική του ζωή και η απάντησή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Μαρίνα Πατούλη ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα για νέα σύντροφο

"Δεν θα ήθελες να βρεις έναν σύντροφο να περάσεις το άλλο μισό της ζωής σου;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο