Σαββίδης: «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ - Πάμε για το νταμπλ»

09:34 - 25/01/2020

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε στην ομάδα και τα στελέχη της, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να έχει μια επαφή, έστω και μέσω Skype, ύστερα από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, με σαφή διάθεση να περάσει προς όλους το μήνυμα της συσπείρωσης και της ενότητας.«Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ. Το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας. Είμαι μαζί σας. Πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και φέτος του νταμπλ», είπε μεταξύ άλλων ο ηγέτης των ασπρόμαυρων.Ο Σαββίδης κουβέντιασε με ποδοσφαιριστές και Φερέιρα για την εικόνα της ομάδας, ζήτησε απ’ όλους β

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιβάν Σαββίδης: Μην φοβάστε τίποτα, έχουν στόχο να με αναγκάσουν να φύγω αλλά...

Μήνυμα προς τα στελέχη της ομάδας και ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ!» τους υπογράμμισε. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τα στελέχη της ομάδας μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, όπου τους ανέφερε πως όλα γίνονται καθώς υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο ώστε να τον αναγκάσουν να φύγει από τον σύλλογο, σύμφωνα με το sdna.gr. «Όπου και αν βρίσκομαι ζω για τον ΠΑΟΚ», σημείωσε τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός καλό θα ήταν να σταματήσει να... κλαίει και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα, υπογράμμισε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, παρόλα αυτά, όπως αν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σαββίδης: Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ - Πάμε για το νταμπλ

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε στην ομάδα και τα στελέχη της, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο real.gr

Σαββίδης σε στελέχη ΠΑΟΚ: «Μη φοβάστε, εγώ είμαι εδώ!»

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμά του, στα στελέχη της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες: Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ

Να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του νταμπλ ζήτησε -μέσω Skype- ο Ιβάν Σαββίδης από παίκτες και προπονητές.  Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να εμψυχώσει την ομάδα του, είπε: «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, πρέπει

Διαβάστε το στο madata.gr

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες και Φερέιρα: «Μη φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ...»

Το μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα του ΠΑΟΚ μέσω skype.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ιβάν Σαββίδης: «Μη φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ»

Πολύωρη σύσκεψη με στελέχη, τον προπονητή, αλλά και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχε την Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα FORZA, η κουβέντα έγινε μέσω Skype με τον ισχυρό άνδρα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να θέλει να περάσει ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, με όλα όσα γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Μην φοβάστε τίποτα, εγώ […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)