Ανδρέας Τσούνης συγκινεί ανήμερα της γιορτής της Φώφης Γεννηματά: «Μου λείπει πολύ, λείπει από τα παιδιά, συνεχίζουμε στο ζεϊμπέκικο της ζωής που μας δίδαξες»

13:34 - 06/01/2023

Συγκλονίζουν ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Αντρέας Τσούνης σε ανάρτησή του ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Συγκλονίζουν ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Αντρέας Τσούνης σε ανάρτησή του ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. «Η Φώφη λείπει. Μου λείπει πολύ, λείπει από τα παιδιά, από όλους τους συγγενείς» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Τσούνης. Ολόκληρη η ανάρτησή της Σαν σήμερα θα είχαμε γιορτή. Και η Φώφη ήξερε να γλενταει. Σε ένα σπίτι ανοιχτό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Τσούνης για Φώφη Γεννημάτα: «Συνεχίζουμε στο ζεϊμπέκικο της ζωής που μας δίδαξες»

O Ανδρέας Τσούνης, ανέβασε δύο φωτογραφίες αφιερωμένες στη μνήμη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, που σήμερα (06.01.2023) θα είχε την ονομαστική εορτή. «Σαν σήμερα θα είχαμε γιορτή. Και η Φώφη ήξερε να γλεντάει. Σε ένα σπίτι ανοιχτό όπου χωρούσαν όλοι και δεν χρειάζονταν πρόσκληση. Η Φώφη λείπει. Μου λείπει πολύ, λείπει από τα παιδιά, από όλους ... Περισσότερα To άρθρο Ανδρέας Τσούνης για Φώφη Γεννημάτα: «Συνεχίζουμε στο ζεϊμπέκικο της ζωής που μας δίδαξες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας