Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Είναι κάτι αχώνευτο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου»

15:08 - 07/01/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post Τάσος Χαλκιάς για Φιλιππίδη: «Είναι κάτι αχώνευτο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι κάτι αχώνευτο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου»

Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στην δίκη του συναδέλφου του. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και εξήγησε γιατί ήταν μάρτυρας στη δίκη μίλησε του Πέτρου Φιλιππίδη. «Δεν υπάρχει άνθρωπος της εποχής μου που να μην έχει αρπαχτεί από το κίνημα του ρομαντισμού. Δεν αρκεί να είσαι […]

Διαβάστε το στο

Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι κάτι αχώνευτο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου»

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός To άρθρο Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι κάτι αχώνευτο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στην δίκη του συναδέλφου του. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και εξήγησε γιατί ήταν μάρτυρας στη δίκη μίλησε του Πέτρου Φιλιππίδη. «Δεν υπάρχει άνθρωπος της εποχής μου που να μην έχει αρπαχτεί από το κίνημα του ρομαντισμού. Δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χαλκιάς για Φιλιππίδη: "Είναι κάτι αχώνευτο, δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου"

"Δεν θα ξεπεραστεί εύκολα η κοινωνική κατακραυγή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο