Νίκος Οικονομόπουλος: «Έχει ξυπνήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο»
18:30 - 07/01/2023
Ένα απόσπασμα από το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Νίκος Οικονομόπουλος προβλήθηκε σήμερα μέσα από την
To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: «Έχει ξυπνήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Οικονομόπουλος: Έχει χαθεί ο έρωτας, υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση
Εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Οικονομόπουλος απευθείας στον φακό της κάμερας. Για την οικογένεια, το φλερτ, τον έρωτα αλλά και την συγκίνηση που αισθάνθηκε βλέποντας τους αγαπημένους του γονείς μίλησε από καρδιάς ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που του ετοίμασε ο ΑΝΤ1 “Δες πως περνάνε τα χρόνια έτσι, πως αλλάζει ο άνθρωπος, ωριμάζει. ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Έχει χαθεί ο έρωτας, υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Οικονομόπουλος: Έχει ξυπνήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο
Ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζει αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ
Διαβάστε το στο Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος δηλώνει στο βιογραφικό του ντοκιμαντέρ την επιθυμία του να γίνει πατέραςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει μέσα μου»
Από καρδιάς μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο ΑΝΤ1 για εκείνον.
Διαβάστε το στο thebest.grΝίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικο έχει χτυπήσει μέσα μου»
Από καρδιάς μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για εκείνον. Μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» του […]
The post Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικο έχει χτυπήσει μέσα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝίκος Οικονομόπουλος: "Το πατρικό ένστικο έχει χτυπήσει μέσα μου"
"Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr