Νίκος Οικονομόπουλος: «Έχει ξυπνήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο»

18:30 - 07/01/2023

Ένα απόσπασμα από το βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Νίκος Οικονομόπουλος προβλήθηκε σήμερα μέσα από την To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: «Έχει ξυπνήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Οικονομόπουλος: Έχει χαθεί ο έρωτας, υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση

Εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Οικονομόπουλος απευθείας στον φακό της κάμερας. Για την οικογένεια, το φλερτ, τον έρωτα αλλά και την συγκίνηση που αισθάνθηκε βλέποντας τους αγαπημένους του γονείς μίλησε από καρδιάς ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που του ετοίμασε ο ΑΝΤ1  “Δες πως περνάνε τα χρόνια έτσι, πως αλλάζει ο άνθρωπος, ωριμάζει. ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Έχει χαθεί ο έρωτας, υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Οικονομόπουλος: Έχει ξυπνήσει μέσα μου το πατρικό ένστικτο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζει αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ

Διαβάστε το στο

Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δηλώνει στο βιογραφικό του ντοκιμαντέρ την επιθυμία του να γίνει πατέραςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει μέσα μου»

Από καρδιάς μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοίμασε ο ΑΝΤ1 για εκείνον.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικο έχει χτυπήσει μέσα μου»

Από καρδιάς μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο βιογραφικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για εκείνον. Μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» του […] The post Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικο έχει χτυπήσει μέσα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Οικονομόπουλος: "Το πατρικό ένστικο έχει χτυπήσει μέσα μου"

"Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της