Πάνοπλος ο Ιωνικός στο Περιστέρι

20:20 - 07/01/2023

Πάνοπλος ο Ιωνικός στο Περιστέρι 07/01/2023 Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου (08/01, 17:00) ολοκλήρωσε με προπόνηση σήμερα ο Ιωνικός. Μετά το τέλος της, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση. Εκτός έμειναν οι Πογοσιάν και Μασάς. Επιστροφή των τιμωρημένων Ρομαό, Μύγα, Αντούνες (κάρτες), Τσίμπσαχ (κόκκινη) και του τραυματία Σεμπά. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή: Γιώργος Χριστοδουλής, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ούγκο Σόουζα, Κώστας Τσιριγώτης, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σίμο Ρουμπουλάκου, Γιώργος

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα Θεοφάνεια στο Περιστέρι

Ι.Μ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πανηγυρικά τελέστηκε η θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στην πόλη του Περιστερίου. Το άρθρο Τα Θεοφάνεια στο Περιστέρι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ένταση μεταξύ οπαδών Ατρομήτου και Ιωνικού στο Περιστέρι!

Άναψαν τα… αίματα λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Ιωνικό στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας είχαν πάρει τη θέση τους δίπλα από τα επίσημα του γηπέδου και έγιναν αντιληπτοί από αυτούς των γηπεδούχων. Σε εκείνο το σημείο προκλήθηκε μία μικρή ένταση, η οποία εκτονώθηκε έπειτα από […] The post Ένταση μεταξύ οπαδών Ατρομήτου και Ιωνικού στο Περιστέρι! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»