Φωτεινή Δάρρα για Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»

14:36 - 08/01/2023

Για όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αλλά και για τα πλάνα του τελικού […] The post Φωτεινή Δάρρα για Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτεινή Δάρρα για Μικρούτσικο: Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό

Έντονα ενοχλημένη η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Διαβάστε το στο

Φωτεινή Δάρρα: Δεν με σεβάστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό

Για όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφορικά με τη συμπεριφορά της στον τελικό του J2US μετά την ανακοίνωση του νικητή μίλησε η Φωτεινή Δάρρα στην εκπομπή Open Weekend. «Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι. Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φωτεινή Δάρρα για Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό, δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου»

H Φωτεινή Δάρρα σήμερα στο Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη απάντησε για όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αλλά και για τα πλάνα του τελικού του J2US που προβλήθηκαν. H Φωτεινή Δάρρα σήμερα στο Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη απάντησε για όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αλλά και για τα πλάνα του τελικού του J2US που προβλήθηκαν. «Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φωτεινή Δάρρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»

Μετά το τέλος του J2US, η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Open To άρθρο Φωτεινή Δάρρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έξαλλη η Φωτεινή Δάρρα με Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό»

«Εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι»

Διαβάστε το στο news.gr

Δάρρα για Μικρούτσικο: "Δεν με σεβάστηκε, είδατε ένα μονταρισμένο υλικό"

"Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο