Τσίπρας για Βραζιλία: Απόπειρα ανατροπής του Λούλα από την άκρα δεξιά

23:22 - 08/01/2023

Την αλληλεγγύη του στον η πρόεδρο της Βραζιλίας Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εισβολή εκατοντάδων υποστηρικτών του πρώην προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου στο προεδρικό μέγαρο, σε…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας για Βραζιλία: Απόπειρα ανατροπής του Λούλα από την άκρα δεξιά

Την αλληλεγγύη του στον πρόεδρο της Βραζιλίας εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την εισβολή υποστηρικτών του πρώην προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρο σε κυβερνητικά κτίρια στην Μπραζίλια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η δημοκρατία «απειλείται για άλλη μια φορά από τις οργανωμένες δυνάμεις της ακροδεξιάς».  Σε ανάρτηση του στα social media, ο πρόεδρος του ... Περισσότερα To άρθρο Τσίπρας για Βραζιλία: Απόπειρα ανατροπής του Λούλα από την άκρα δεξιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τσίπρας: Η διεθνής κοινότητα να καταδικάσει την απόπειρα ανατροπής του εκλεγμένου προέδρου στη Βραζιλία

Την αλληλεγγύη του προς τον πρόεδρο της Βραζιλίας, εκφράζει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή υποστηρικτών του Μπολσονάρου στο κοινοβούλιο. Όπως αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του, «πλήρης αλληλεγγύη στον Πρόεδρο Λούλα και υποστηρίζουμε την Δημοκρατία που για ακόμη μια φορά απειλείται από οργανωμένες ομάδες της ακροδεξιάς. Η διεθνής κοινότητα, […] Το άρθρο Τσίπρας: Η διεθνής κοινότητα να καταδικάσει την απόπειρα ανατροπής του εκλεγμένου προέδρου στη Βραζιλία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τσίπρας για Βραζιλία: Η Δημοκρατία απειλείται από την άκρα Δεξιά

Την αλληλεγγύη του στον πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την εισβολή υποστηρικτών του πρώην προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου στο προεδρικό μέγαρο, σε κτήρια υπουργείων, στο Κογκρέσο και στο Ανώτατο Δικαστήριο, στην πρωτεύουσα Μπραζίλια. Σε μήνυμά του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: Πλήρης αλληλεγγύη στον Πρόεδρο Λούλα και στήριξη […] The post Τσίπρας για Βραζιλία: Η Δημοκρατία απειλείται από την άκρα Δεξιά appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

Παπαδημητρίου και Βελισσάριος στην τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Συντάξεις και επιδόματα μέχρι αύριο, Παρασκευή, 26 Απριλίου

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τα σχολεία - Αύριο το τελευταίο κουδούνι

Mε λαμπάδες και ηλεκτρονικά παιχνίδια το «Καλάθι των Νονών»

Συμφωνία για μεταναστευτικό: Οργή Ράμα κατά RAI μετά από αποκαλύψεις για διεφθαρμένο συνεργάτη του

Σε ισχύ το «καλάθι του Πάσχα» - Αρνί, κατσίκι και τσουρέκια στις νέες κατηγορίες τροφίμων