Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»
13:30 - 09/01/2023
Έξαλλος για ακόμη μια φορά με τη Φωτεινή Δάρρα έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής, παρακολουθώντας
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»
Αφορμή για το on air ξέσπασμά του στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»
Έξαλλος για ακόμη μια φορά με τη Φωτεινή Δάρρα έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής, παρακολουθώντας τις δηλώσεις...
Διαβάστε το στο ZouglaΑνδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»
«Μπορώ να λέω “σε σέβομαι” και στη πράξη να σε πετσοκόβω;»
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»
Έξαλλος για ακόμη μια φορά με τη Φωτεινή Δάρρα έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής, παρακολουθώντας τις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο μέσα στο Σαββατοκύριακο, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε στη «Super Κατερίνα». «Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚαταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Φωτεινή Δάρρα: «Σε ξεχ@@ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι»
Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα με τα σχόλια της τραγουδίστριας περί μονταρισμένων πλάνων από τον τελικό του J2US και της αναφοράς της στο πρόσωπό του.Έξαλλος έγινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα με τα σχόλια της τραγουδίστριας περί μονταρισμένων πλάνων από τον τελικό του J2US και της αναφοράς της στο πρόσωπό του.«Ο αμειβόμενος χρόνος μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω. Εγώ η μόνη παρατήρηση που έκανα ήταν ότι όποτε αποθέωναν το παιδί (σ.σ Πάνο Τριανταφύλλου), πεταγόταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Χείμαρρος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Σε ξεχ…ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι»
Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη του με τη Φωτεινή Δάρρα έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο […]
The post «Χείμαρρος» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Φωτεινή Δάρρα: «Σε ξεχ…ζω και στο τέλος σου λέω σε σέβομαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜικρούτσικος για Δάρρα: «Με είπε ανόητο και ότι βγάζω λεφτά στην καμπούρα της»
Συνεχίζεται η έντονη αντιπαράθεση που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στη Φωτεινή Δάρρα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο δεύτερος, παρακολουθώντας τις δηλώσεις που έκανε η Φωτεινή Δάρρα μέσα στο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Open Weekend» και αφορούσαν τον ίδιο, έδειξε τον εκνευρισμό του και είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα»: Αμέσως μετά την προβολή […]
Διαβάστε το στο dete.gr