«Ρωτάει αν το παιδί είναι ζωντανό» λέει ο δικηγόρος της 29χρονης που ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα
16:18 - 09/01/2023
Η 29χρονη μητέρα ομολόγησε ότι έριξε το 11 μηνών βρέφος της στο φράγμα του Αλιάκμονα, κατά τη διαδικασία αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (9/1) στο σημείο του εγκλήματος. Η αναπαράσταση που πραγματοποιήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα, ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:30 με την κατηγορούμενη να μεταφέρεται στη συνέχεια στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βέροιας από όπου στη συνέχεια θα μεταφερθεί και πάλι στις φυλακές Διαβατών. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της, Αντώνης Μπιδέρης, κατά την αναπαράσταση η μητέρα υπέδειξε το σημείο στο οποίο έριξε το βρέφος, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζε να ρωτάει αν το βρέφος είναι ζωντανό. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορος της κατηγορού
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βέροια: «Mου λένε ψέματα ότι το παιδί μου έχει πεθάνει» είπε η 29χρονη που πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα
«Μου λένε ψέματα ότι το παιδί μου έχει πεθάνει, πιστεύω ότι ζει», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης η 29χρονη μητέρα από την Βέροια, η οποία ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, το μεσημέρι της παραμ
Διαβάστε το στο lykavitos.gr«Mου λένε ψέματα ότι το παιδί μου έχει πεθάνει», είπε η 29χρονη που πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα
«Mου λένε ψέματα ότι το παιδί μου έχει πεθάνει, πιστεύω ότι ζει», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης η 29χρονη μητέρα από την Βέροια, η οποία ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Η 29χρονη, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί για τον τραγικό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr