Βαλμπουενά: «Σε δύο εβδομάδες θα είμαι πίσω»
13:24 - 19/10/2019
Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο Γάλλος εξτρέμ του Ολυμπιακού μία ημέρα μετά τον τραυματισμό του.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σημαντικό διάστημα απουσίας του. Μετά από νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε, ωστόσο, ενημέρωσε πως τα νέα δεν είναι τόσο άσχημα και πιθανότατα σε δύο εβδομάδες θα είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
«Καλά νέα. Μετά από μερικές εξετάσεις, φαίνεται πως θα πρέπει να είμαι πίσω σε δύο εβδομάδες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψω όσο το δυνατό πιο σύντομα για να βοηθήσω την ομάδα», αναφέρει το μήνυμα του Γάλλου.
‼️ Good news ‼️
After some tests, it appears that I should be back in 2 w
Διαβάστε Περισσότερα στο novasports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλμπουενά: «Επιστρέφω σε δύο εβδομάδες»
Τι έγραψε ο Γάλλος στο twitter για τον τραυματισμό του - Τα σχέδια του Μαρτίνς για τους αγώνες με ΟΦΗ και Μπάγερν
Διαβάστε το στο Βαλμπουενά: «Επιστρέφω σε δύο εβδομάδες» (pic)
Ο Ματιέ Βαλμπουενά με ανάρτησή του στα social media ανέφερε πως το διάστημα της απουσίας του θα είναι γύρω στις δύο εβδομάδες.
Διαβάστε το στο Βαλμπουενά: Επιστρέφω σε δύο εβδομάδες
Ο Γάλλος μέσος ενημέρωσε τους φίλους του Ολυμπιακού για την κατάσταση της υγείας του
Διαβάστε το στο news.grΒαλμπουενά: «Επιστρέφω σε δύο εβδομάδες»
Με ποστάρισμά του, στα Social Media, o Ματιέ Βαλμπουενά έκανε λόγο για επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά από δύο εβδομάδες.
The post Βαλμπουενά: «Επιστρέφω σε δύο εβδομάδες» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΣε δύο εβδομάδες ο Βαλμπουενά
Σε περίπου δύο εβδομάδες θα επανέλθει στη δράση ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή (18/10) προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος άσος υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις και, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω instagram, αποκλείστηκε κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα, που θα μπορούσε να τον αφήσει έξω ακόμη για ένα μήνα. ©Πηγή: amna.gr Δείτε όλη την ροή […]
Διαβάστε το στο politik.grΜατιέ Βαλμπουενά: Οριστικά δύο εβδομάδες εκτός δράσης
Ο Βαλμπουενά αποκάλυψε ο ίδιος το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσεις, κάνοντας λόγο για «καλά νέα». Ποια παιχνίδια θα χάσει.
Διαβάστε το στο to10.grΒαλμπουενά: «Τότε θα επιστρέψω»
Το διάστημα της απουσίας του, μετά τον τραυματισμό του αποκάλυψε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά. Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στα social media: «Καλά νέα. Μετά από μερικά τεστ φάνηκε ότι θα επιστρέψω σε δύο εβδομάδες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν και να βοηθήσω την ομάδα», έγραψε χαρακτηριστικά […]
Διαβάστε το στο thessports.gr