Συγκλονίζει ο 22χρονος που τραυματίστηκε όταν βούτηξε για τον σταυρό – «Κουνάω μόνο τα δάχτυλά μου» (βίντεο)

18:22 - 09/01/2023

«Είναι η μόνη κίνηση που μπορώ να κάνω, γιατί νιώθω ότι κουνιούνται τα κόκκαλά μου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο». Είναι ο Γιάννης Καλλέργης, ο 22χρονος νεαρός που έσπασε τα χέρια και τραυμάτισε τον αυχένα του όταν βούτηξε να πιάσει τον σταυρό τα Θεοφάνια, στην Σκάλα Θεολόγου, στη Μαλεσίνα. «Νιώθω να σαν να μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tι λέει ο 22χρονος που τραυματίστηκε βουτώντας για τον σταυρό (βίντεο)

Tα νερά εκεί είναι ρηχά, κάτι που οι περισσότεροι γνώριζαν, όχι όμως και ο 22χρονος από την Αττική, ο οποίος ήταν ο μόνος που βούτηξε με το κεφάλι και τα χέρια μπροστά, ενώ οι υπόλοιποι έπεσαν με τα πόδια. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά. Ο 22χρονος μετά βίας κουνά τα δάχτυλά του, όντας καθηλωμένος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”