Τριαντάφυλλος: Η σκληρή ανάρτηση για παίκτη του Survivor All Star – «Σου έβαλα 2500 κόσμο για βοήθεια και εσύ έβγαλες κακία»
00:54 - 10/01/2023
Με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 9/1 το Survivor All Star. Μετά από
To άρθρο Τριαντάφυλλος: Η σκληρή ανάρτηση για παίκτη του Survivor All Star – «Σου έβαλα 2500 κόσμο για βοήθεια και εσύ έβγαλες κακία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος: Η απάντησή του στον Νίκο Μπάρτζη – «Σου έβαλα 2500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω κι εσύ έβγαλες κακία»
Δεν πρόλαβε να τελειώσει το δεύτερο επεισόδιο του Survivor All Star και άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση που θέλησε να δώσει ο Τριαντάφυλλος στον Νίκο Μπάρτζη με αφορμή το σχόλιο του δεύτερου στο συμβούλιο της Δευτέρας (9/1). Οι τόνοι ανέβηκαν στην δεύτερη ψηφοφορία του ριάλιτι επιβίωσης, εκεί όπου οι Διάσημοι επέλεξαν τον Κώστα Παπαδόπουλου για υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον ίδιο τον παίκτη να αντιδράει στην απόφαση των συμπαικτών του υποστηρίζοντας πως δεν είναι εκείνος ο πιο αδύναμος κρίκος και πως το αγωνιστικό κριτήριο που επικαλούνται για την ψήφο τους είναι ψευδές. Ο Τάκης Καραγκούνιας από τους «Μπλε» μέσα σε όλη αυτή την ένταση στο κόκκινο στρατόπεδο «πετάχτηκε» να πει την άποψή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕκνευρισμένος ο Τριαντάφυλλος με τον Νίκο Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο και εσύ έβγαλες κακία»
Ο Τριαντάφυλλος μπορεί τελικά να μην πήρε μέρος στο Survivor All Star ωστόσο φαίνεται πως το παρακολουθεί και δεν μένει μόνο εκεί. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 9/01 κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης ανέφερε πως ο Τάκης Καραγκούνιας πετάγεται συνέχεια και επεμβαίνει στις συζητήσεις σαν να είναι ο «Τριαντάφυλλος νούμερο 2». […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤριαντάφυλλος κατά Νίκου Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες κι εσύ έβγαλες κακία»
Πυρ και μανία έγινε ο Τριαντάφυλλος με ένα σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.Πυρ και μανία έγινε ο Τριαντάφυλλος με ένα σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε πως ο Τάκης Καραγκούνιας πετάγεται συνέχεια κι επεμβαίνει στις συζητήσεις σαν να είναι ο Τριαντάφυλλος νούμερο 2. Ο τραγουδιστής αντέδρασε και δημοσίευσε την εξής ανάρτηση: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες να σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Νίκο Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες κι εσύ έβγαλες κακία»
Ένα σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ήταν αρκετό για να αντιδράσει ο Τριαντάφυλλος. Συγκεκριμένα […]
The post Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Νίκο Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες κι εσύ έβγαλες κακία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟργή Τριαντάφυλλου με τον Νίκο Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες κι εσύ έβγαλες κακία»
«Γιατί κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας;»
Διαβάστε το στο news.grΤριαντάφυλλος σε Νίκο Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες βοήθεια κι εσύ έβγαλες κακία»
Το Survivor All Star έχει ήδη ξεκινήσει με το κοινό να βλέπει για ακόμη μια φορά παλιούς συμμετέχοντες να αναμετρώνται στον αθλητικό στίβο της παραλίας. Φυσικά δεν λείπουν οι κόντρες οι ίντριγκες και οι ειρωνείες. Ένα σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor ήταν αρκετό για να αντιδράσει ο Τριαντάφυλλος. Συγκεκριμένα […]
The post Τριαντάφυλλος σε Νίκο Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2.500 κόσμο γιατί μου ζήτησες βοήθεια κι εσύ έβγαλες κακία» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr