Πάολα: Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή – «Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 2μιση χρόνια»
11:34 - 10/01/2023
Σάλος προκλήθηκε στα social media το βίντεο που κυκλοφόρησε όπου δείχνει την Πάολα να καπνίζει πάνω
To άρθρο Πάολα: Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή – «Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 2μιση χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάολα: Η αντίδραση μετά το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή
Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα social media...
Διαβάστε το στο ZouglaΠάολα: Η αντίδραση μετά το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή
Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα social media μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, στο οποιο φαίνεται η Πάολα να καπνίζει πάνω στην πίστα, την ώρα που τραγουδάει το «Παλιό μου Παλτό». Φυσικά, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επεσήμανε πως και σε αυτή την περίπτωση ο νόμος θα εφαρμοστεί λέγοντας: «Θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠάολα: H πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον της για το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή
Ένταση έχει δημιουργηθεί με το βίντεο που δείχνει την Πάολα να καπνίζει πάνω στην πίστα, και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μετά το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το κάπνισμα μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, η Πάολα ανέβηκε στην πίστα κρατόντας ένα τσιγάρο στο χέρι της. Για το θέμα […]
The post Πάολα: H πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον της για το βίντεο που τη δείχνει να καπνίζει στη σκηνή appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr