«Σπίτι μου»: Το Μάρτιο τα πρώτα στεγαστικά δάνεια για νέους 25-39 ετών

17:46 - 10/01/2023

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση των προγραμμάτων στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών ΥποθέσεωνΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπίτι μου»: Το Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για το πρόγραμμα «Κάλυψη»

Με ταχύτατους ρυθμούς η υλοποίηση των προγραμμάτων στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Διαβάστε το στο

«Σπίτι μου»: Τον Μάρτιο τα πρώτα δάνεια για τα σπίτια σε νέους

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» αφορά δράσεις συνολικού ύψους 1,75 δισ. ευρώ από τα οποία εκτιμάται ότι θα ωφεληθούν περί τους 137.000 δικαιούχους

Διαβάστε το στο

«Σπίτι μου»: Τον Μάρτιο τα πρώτα δάνεια για τους νέους

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» αφορά δράσεις, συνολικού ύψους 1,75 δισ. ευρώ, από τα οποία εκτιμάται ότι θα ωφεληθούν περί τους 137.000 δικαιούχους.

Διαβάστε το στο tovima

«Σπίτι μου»: Τον Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για νέους από 25 έως 39 ετών

Στο στάδιο της υλοποίησης πέρασαν ήδη τα πρώτα δύο προγράμματα στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ύστερα από την ψήφιση του σχετικού για το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Συγκεκριμένα, προχωρούν αμέσως η χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων δανείων για την απόκτηση πρώτης κατοικίας και το πρόγραμμα «Κάλυψη» για τη μίσθωση ιδιωτικών κατοικιών και τη διάθεσή τους σε ωφελούμενους νέους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τα προγράμματα αυτά σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής του κράτους, με έμφαση στους νέους, τα νέα ζευγάρια και τις ευάλωτες ομάδες πολιτών

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Σπίτι μου»: Το Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για το πρόγραμμα «Κάλυψη»

Υλοποιούνται ήδη τα δύο προγράμματα στεγαστικής πολιτικής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων δανείων για την απόκτηση πρώτης κατοικίας και το πρόγραμμα «Κάλυψη» για τη μίσθωση ιδιωτικών κατοικιών και την διάθεσή τους σε ωφελούμενους νέους δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Τα προγράμματα αυτά σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής του […] Το άρθρο «Σπίτι μου»: Το Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για το πρόγραμμα «Κάλυψη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Σπίτι μου»: Τον Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για το πρόγραμμα «Κάλυψη»

Στο στάδιο της υλοποίησης πέρασαν ήδη τα πρώτα δύο προγράμματα στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ύστερα από την ψήφιση του νόμου 5006/2022 «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική… «Σπίτι μου»: Τον Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για το πρόγραμμα «Κάλυψη» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

«Σπίτι μου»: Τον Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για το πρόγραμμα «Κάλυψη»

Τι προβλέπεται για το πρόγραμμα των χαμηλότοκων δανείων

Διαβάστε το στο news.gr

«Σπίτι μου»: Το Μάρτιο τα πρώτα στεγαστικά δάνεια για νέους 25-39 ετών

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση των προγραμμάτων στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Στο στάδιο της υλοποίησης πέρασαν ήδη τα πρώτα δύο προγράμματα στεγαστικής πολιτικής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ύστερα από την ψήφιση του νόμου 5006/2022 «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική […] The post «Σπίτι μου»: Το Μάρτιο τα πρώτα στεγαστικά δάνεια για νέους 25-39 ετών appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

«Σπίτι μου»: Τον Μάρτιο τα πρώτα δάνεια και τα πρώτα σπίτια για νέους

Στο στάδιο της υλοποίησης πέρασαν ήδη τα πρώτα δύο προγράμματα στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών ΥποθέσεωνΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες