Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι τυχερό, τόσο κακό είναι να θέλω να κάνω παιδί;»
13:10 - 11/01/2023
Τη συγκίνησή της για το θέμα της μητρότητας έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της […]
The post Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι τυχερό, τόσο κακό είναι να θέλω να κάνω παιδί;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι τυχερό, τόσο κακό είναι να θέλω να κάνω παιδί;»
Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: "Μπορεί για κάποιους να μην είναι τυχερό, τόσο κακό είναι να θέλω να κάνω παιδί;"
"Το θεωρείτε κακό μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 να θέλει να κάνει παιδί; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr