Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Ζοάο Φέλιξ

14:46 - 11/01/2023

Παίκτης της Τσέλσι και με τη βούλα είναι ο Πορτογάλος διεθνής Ζοάο Φέλιξ.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναόμι Οσάκα: Ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

«Ένα πράγμα που ανυπομονώ να είναι για το παιδί μου να βλέπει τους αγώνες μου και να λέει σε κάποιον "αυτή είναι η μαμά μου"» έγραψε η Ναόμι Οσάκα, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί.

Διαβάστε το στο

Ανακοίνωσε τον Γιανγκ ο Κολοσσός

Η διοίκηση της ομάδας της Ρόδου ολοκλήρωσε επίσημα τη συμφωνία με τον 27χρονο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ

Διαβάστε το στο aek365.com

Ανακοίνωσε τον Ζοάο Φέλιξ η Τσέλσι

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή στην Τσέλσι δήλωσε ο Ζοάο Φέλιξ.…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Επίσημο: ανακοίνωσε τον Φέλιξ η Tσέλσι

Επίσημα παίκτης της Τσέλσι είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Ο 23χρονος Πορτογάλος άσος δεν υπολογιζόταν στην παρούσα φάση από τον Ντιέγο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο. Με τους «ροχιμπλάνκος» ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027 και κατόπιν αποχώρησε για να πάει στους «μπλε» ως δανεικός μέχρι το […] The post Επίσημο: ανακοίνωσε τον Φέλιξ η Tσέλσι appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Ζοάο Φέλιξ: «Είμαι ενθουσιασμένος»

Η Τσέλσι απέκτησε τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσαν και οι δύο ομάδες σήμερα Τετάρτη (11/1). Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Τσέλσι θα πληρώσει περίπου [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ανακοίνωσε Ζοάο Φέλιξ η Τσέλσι!

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ανακοίνωσε Ζοάο Φέλιξ η Τσέλσι! 11/01/2023 Επίσημο του Ζοάο Φέλιξ στην Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Πορτογάλου από την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν! Στο συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για τον αγγλικό σύλλογο, ενώ δημοσιεύματα θέλουν την Ατλέτικο να προχωρά σε ανανέωση του συμβολαίου του Φέλιξ πριν τον «δανείσει» στους μπλε. Η εξάμηνη παρουσία του παίκτη στο Λονδίνο θα στοιχήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Γκρέιχαμ Πότερ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ