Ευτυχία Φαναριώτη για Φιλιππίδη: «Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του σε σχέση με τον Μπέζο»
08:22 - 12/01/2023
Για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο απάντησε η Ευτυχία Φαναριώτη, σε δηλώσεις […]
The post Ευτυχία Φαναριώτη για Φιλιππίδη: «Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του σε σχέση με τον Μπέζο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευτυχία Φαναριώτη για Φιλιππίδη: Είπε αυτά για τον Γιάννη Μπέζο;
«Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του σε σχέση με τον Μπέζο», λέει η Ευτυχία Φαναριώτη. Η Ευτυχία Φαναριώτη απάντησε, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο. Σε ερώτηση για το αν έχει τηλεοπτικά σχέδια, η Ευτυχία Φαναριώτη απάντησε: ... Περισσότερα
To άρθρο Ευτυχία Φαναριώτη για Φιλιππίδη: Είπε αυτά για τον Γιάννη Μπέζο; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ευτυχία Φαναριώτη για Φιλιππίδη: «Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του σε σχέση με τον Μπέζο»
H Ευτυχία Φαναριώτη έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο. Αρχικά σε ερώτηση για το αν έχει τηλεοπτικά σχέδια, η Ευτυχία Φαναριώτη απάντησε: «Αν έχω τηλεοπτικά σχέδια; Είναι λίγο αστείο που μου το ρωτάς έτσι. Θα ήθελα […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr