Βόλος: Του άρπαξαν 6.000 ευρώ, στο όνομα της… Άμπερ Χερντ

09:30 - 12/01/2023

Ο Βολιώτης δέχτηκε μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και μέσω FB από υπαλλήλους, δήθεν από την αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Άμπερ Χερντ, ότι δήθεν ενδιαφερόταν να επενδύσει στα ελληνικά νησιά, σε ξενοδοχεία και όχι μόνο, ζητούσε επιχειρηματία - συνεργάτη και επέλεξε τον 33χρονο τότε άνδρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος: Του έκλεψαν 6.000 ευρώ, στο όνομα της… Άμπερ Χερντ

Ο Βολιώτης δέχτηκε μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και μέσω FB από υπαλλήλους, δήθεν από την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βόλος: Εξαπάτησαν 36χρονο επιχειρηματία με δόλωμα την… Άμπερ Χερντ

Βόλος: Σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή καταδίκασε χθες, Τετάρτη (11/1) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ερήμην δύο αλλοδαπούς κατοίκους Λονδίνου, οι οποίοι κρύβονται πίσω από απάτη κατά ενός 36χρονου σήμερα Βολιώτη, από τον οποίο απέσπασαν περίπου 6.000 ευρώ, με δόλωμα την Άμπερ Χερντ και την υποτιθέμενη πρόθεσή της για «επενδύσεις» στα ελληνικά νησιά. Στη δίκη […] Το άρθρο Βόλος: Εξαπάτησαν 36χρονο επιχειρηματία με δόλωμα την… Άμπερ Χερντ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Βόλος: Του έκλεψαν 6.000 ευρώ, στο όνομα της… Άμπερ Χερντ

Πείστηκε ότι η Άμπερ Χερντ, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, τον εντόπισε μέσω Facebook και του ζήτησε συνεργασία προκειμένου να ανοίξει μαζί του… δουλειές στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Βόλος: Του άρπαξαν 6.000 ευρώ, στο όνομα της… Άμπερ Χερντ

Ο Βολιώτης δέχτηκε μηνύματα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και μέσω FB από υπαλλήλους, δήθεν από την αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο Άμπερ Χερντ, ότι δήθεν ενδιαφερόταν να επενδύσει στα ελληνικά νησιά, σε ξενοδοχεία και όχι μόνο, ζητούσε επιχειρηματία – συνεργάτη και επέλεξε τον 33χρονο τότε άνδρα. Σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή καταδίκασε χθες το Τριμελές […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Βόλος: Του απέσπασαν 6.000 ευρώ προσποιούμενοι εκπροσώπους της Άμπερ Χερντ

Οι καταδικασθέντες προσέγγισαν τον 36χρονο, σήμερα, θύμα, λέγοντάς του πως η Άμπερ Χερντ ήθελε να επενδύσει σε ελληνικά νησιά.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Η δημοκρατία (και οι εκλογές) είναι ακριβό σπορ

Ρίνγκ

Τα μυστικά και οι παγίδες των νέων φοροδηλώσεων

Κατακόρυφη η αύξηση στρατιωτικών δαπανών

Επιχείρηση ελέγχου των ανοιχτών μετώπων

Οι τρεις σωματοφύλακες και η «κομμουνιστική συνωμοσία» του Στρασβούργου