Κάτια Ζυγούλη: «Όταν γνώρισα τον Σάκη είπα ξέχασε τις ανασφάλειες και τις ζήλειες»

12:24 - 12/01/2023

Η Κάτια Ζυγούλη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις της, μίλησε για τη ζωή της δίπλα στον Σάκη Ρουβά και τα 4 παιδιά τους. Η Κάτια Ζυγούλη αρχικά αποκάλυψε πως πριν από τη γνωριμία με τον σύζυγό της, δεν υπήρξε ποτέ φανατική θαυμάστριά του, ενώ είπε το μεγάλο «Ναι» στον γάμο, μετά τον […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ζυγούλη: «Αποφάσισα συνειδητά να αφήσω με τον Σάκη τις ζήλιες και τις ανασφάλειες» – «Παρ’ το απόφαση, εδώ είσαι»

Καλεσμένη την Κάτια Ζυγούλη θα έχει ο Τάσος Τρύφωνος στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής Τετ Α Τετ, που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή μέσα από το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου. Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο θα μιλήσει για την γνωριμία και την σχέση με τον Σάκη ΡουβάΚαλεσμένη την Κάτια Ζυγούλη θα έχει ο Τάσος Τρύφωνος στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής Τετ Α Τετ, που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή μέσα από το πρόγραμμα του Alpha Κύπρου. Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο θα μιλήσει για την γνωριμία και την σχέση με τον Σάκη ΡουβάΌπως βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής, μάλιστα, η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κάτια Ζυγούλη: «Αποφάσισα συνειδητά να αφήσω με τον Σάκη τις ζήλιες και τις ανασφάλειες»

Καλεσμένη την Κάτια Ζυγούλη θα έχει ο Τάσος Τρύφωνος στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής Τετ Α Τετ, που θα προβληθεί την […] The post Κάτια Ζυγούλη: «Αποφάσισα συνειδητά να αφήσω με τον Σάκη τις ζήλιες και τις ανασφάλειες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»