Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που έζησε on camera – «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»
12:30 - 12/01/2023
Το θαύμα που έζησε on camera o Νίκος Οικονομόπουλος παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης σε απόσπασμα
To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που έζησε on camera – «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα: Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου
«Ο Θεός δεν ερμηνεύεται» είπε
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε: Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει κρύψει ποτέ την πίστη του στον Θεό, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτήν. Ο Νίκος Οικονομόπουλος περιγράφει όσα έζησε on camera, σε ντοκιμαντέρ του που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+, καθώς βρέθηκε σε εκκλησία και έζησε το θαύμα, όταν μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο. ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε: Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»
Το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό»...
Διαβάστε το στο ZouglaΝίκος Οικονομόπουλος: Εζησε το θαύμα on camera – «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»
«Ο Θεός δεν ερμηνεύεται»
Διαβάστε το στο tanea.grΝίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που βίωσε on camera: «Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου»
Για το θαύμα που έζησε on camera o Νίκος Οικονομόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάκα, «Πρωινό». Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό, φαίνεται σε ντοκιμαντέρ που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1+, να βρίσκεται μέσα σε εκκλησία και εκείνη την ώρα μία εικόνα να πλημμυρίζει με μύρο. «Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος. «Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι, το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Ένας λόγος που σας πήγα εκεί για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα είναι για να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»
Το πρωί της Πέμπτης προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό», ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+ και απεικονίζει το θαύμα που έζησε on camera o τραγουδιστής. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό, βρέθηκε σε εκκλησία και έζησε το θαύμα, όταν μία εικόνα πλημμύρισε με […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Οικονομόπουλος: Βίωσε θαύμα σε εκκλησία – «Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου»
Ο Νίκος Οικονομόπουλος βίωσε ένα θαύμα σε μία εκκλησία, μπροστά στην κάμερα. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο τραγουδιστής βρέθηκε σε μια εκκλησία και μία από τις εικόνες πλημμύρισε με μύρο. «Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι, το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ο οποίος πολλές φορές έχει […]
Το άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος: Βίωσε θαύμα σε εκκλησία – «Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε – «Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»
Βίντεο με τον Νίκο Οικονομόπουλο προβλήθηκε στο Πρωινό, όπου ο τραγουδιστής βρέθηκε σε εκκλησία και μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο.Βίντεο με τον Νίκο Οικονομόπουλο προβλήθηκε στο Πρωινό, όπου ο τραγουδιστής βρέθηκε σε εκκλησία και μία εικόνα πλημμύρισε με μύρο.«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος», εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για την πίστη του στον Θεό. «Ένας λόγος που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα: «Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου»
«Ο Θεός δεν ερμηνεύεται» είπε.
Το άρθρο Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα: «Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grNίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε στην εκκλησία: «Το είδαν όλοι δεν το βγάζω από το μυαλό μου»
O Nίκος Οικονομόπουλος έχει δηλώσει πολλές φορές την πίστη του στο Θεό. Επέλεξε λοιπόν μια εκκλησία για να κάνει τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στον Αντέννα Plus και την ώρα που πήγε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας, από την εικόνα άρχισε να στάζει μύρο, ενώπιον όχι μόνο του ιδίου αλλά και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε on camera – “Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου”
Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό και μάλιστα σε αρκετές συνεντεύξεις του έχει μιλήσει γι’ αυτήν. Στην εκπομπή “Πρωινό” προβλήθηκε απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «FAITH» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+. Σε αυτό ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται σε μια εκκλησία και ζει ένα θαύμα όπως δηλώνει στην camera, καθώς μια […]
The post Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε on camera – “Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΝίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε on camera – «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»
Απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «FAITH», που προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1+ [...]
The post Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε on camera – «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr