Θεοδώρα Ρασέλ για την κατάθλιψη: «Αν δεν ήταν η μαμά μου, θα έκανα πράγματα που δε θέλω καν να τα σκέφτομαι»
13:02 - 12/01/2023
Μία μίνι-συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε η Θεοδώρα Ρασέλ. Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε στη δημοσιογράφο […]
The post Θεοδώρα Ρασέλ για την κατάθλιψη: «Αν δεν ήταν η μαμά μου, θα έκανα πράγματα που δε θέλω καν να τα σκέφτομαι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοδώρα Ρασέλ: «Πέρασα δυο φορές κατάθλιψη, αν δεν ήταν η μαμά μου μπορεί να έκανα πράγματα που δε θέλω να φαντάζομαι»
Για τις δυο φορές που ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη και το πόσο βοήθησε η μητέρα
To άρθρο Θεοδώρα Ρασέλ: «Πέρασα δυο φορές κατάθλιψη, αν δεν ήταν η μαμά μου μπορεί να έκανα πράγματα που δε θέλω να φαντάζομαι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει η εξομολόγηση της Θεοδώρας Ρασέλ για την κατάθλιψη: «Αν δεν ήταν η μαμά μου θα έκανα πράγματα που δεν θέλω καν να σκέφτομαι»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Θεοδώρα Ρασέλ που μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Asia Express και τη μάχη της με την κατάθλιψη. Στο ριάλιτι του Star η Θεοδώρα Ρασέλ αναφέρθηκε στη συμμετοχή της μαζί με τη μητέρα της. «Η μητέρα μου κρύβει τεράστια δύναμη μέσα της. Είναι μια γυναίκα που […]
The post Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Θεοδώρας Ρασέλ για την κατάθλιψη: «Αν δεν ήταν η μαμά μου θα έκανα πράγματα που δεν θέλω καν να σκέφτομαι» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr