Λαζόπουλος κατά Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη»

13:08 - 12/01/2023

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση ξανά στα “μαχαίρια”, με την πάλαι ποτέ κόντρα τους να αναζωπυρώνεται To άρθρο Λαζόπουλος κατά Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μιμή Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση» (vid)

Ο ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση πως η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» άξιζε Όσκαρ, αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη.

Διαβάστε το στο

Λαζόπουλος: Τα «βάζει» με Ντενίση και Κοκλώνη – «Έχει διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – πάνθεον ηλιθίων»

Μπορεί όλα να έδειχναν πως η κόντρα ετών του Λάκη Λαζόπουλου με τη Μιμή Ντενίση, άνηκε στο παρελθόν, μια δήλωση όμως της ηθοποιού για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» φαίνεται πως αναζωπύρωσε εκ νέου τη διαμάχη τους. Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη σχολίασε ότι η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αδίκως δεν βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ. Ο Λάκης Λαζόπουλος, δεν κρατήθηκε και τα έβαλε με τη Μιμή Ντενίση για τη φράση της αυτή. «Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το “Σμύρνη μου αγαπημένη” στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάκης Λαζόπουλος για Μιμή Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση

Τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη», σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον δικό του σατιρικό τρόπο. «Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει (ότι η ήταν για Όσκαρ). Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μιμή Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τη φράση που είπε η Μιμή Ντενίση πως η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα έπρεπε να […] The post Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μιμή Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Καυστικός Λαζόπουλος για Ντενίση και Κοκλώνη: Έχει διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Ο λαός παρακολουθεί ένα πάνθεον ηλιθίων

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά από καιρό, εξαπέλυσε νέα επίθεση στη Μιμή Ντενίση, μετά τις τελευταίες δηλώσεις της ηθοποιού, για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη» και το γεγονός πως αδίκως δεν βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ. Επιπλέον, σχολίασε και τον Νίκο Κοκλώνη. Ειδικότερα, ο ηθοποιός, σχολίασε με καυστικό τρόπο για την ταινία της Μιμής Το άρθρο Καυστικός Λαζόπουλος για Ντενίση και Κοκλώνη: Έχει διεστραμμένη αυτοπεποίθηση – Ο λαός παρακολουθεί ένα πάνθεον ηλιθίων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Λαζόπουλος για Ντενίση: «Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση» – ΒΙΝΤΕΟ

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση ξανά στα “μαχαίρια”, με την πάλαι ποτέ κόντρα τους να αναζωπυρώνεται μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού.Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με τον δικό του σατιρικό τρόπο τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση για την ταινία της, «Σμύρνη μου αγαπημένη».«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της