Όλγα Κεφαλογιάννη: Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου

17:47 - 25/01/2020

Η νέα χρονιά βρίσκει την Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανασύνταξη σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, ο γάμος της, τελείωσε. Σε συνέντευξη που έδωσε η βουλευτής της ΝΔ στην Athens Voice μίλησε για την αλλαγή στη ζωής, που μόνο καλές αναμνήσεις της αφήνει, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Τι στόχους βάζει για το 2020; «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι απαιτεί μετά το διαζύγιο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη

Είναι πλέον γνωστό τις τελευταίες μέρες, ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη πήρε διαζύγιο από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη. The post Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι απαιτεί μετά το διαζύγιο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους