Όλη η κατάθεση της Εύας Καϊλή: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο»
22:08 - 12/01/2023
Συνεχίζονται οι εξελίξεις για το σκάνδαλο διαφθοράς του Qatargate στις Βρυξέλλες ενώ δεν λείπουν και οι πολιτικές εξελίξεις στην Ευρωβουλή με νέες παραιτήσεις. Τους καυτούς διαλόγους της πρώτης κατάθεσης της Εύας Καιλή στη βελγική δικαιοσύνη μία μέρα μετά τη σύλληψή της αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ και η Έλλη Κασόλη. Την ίδια ώρα, την παραίτησή του από μέλος και αντιπρόεδρος της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Κατάρ και σε άλλες χώρες της Αραβικής Χερσονήσου (DARP), ανακοίνωσε πριν απο λίγο ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, λόγω της εμπλοκής του ονόματός στο Qatargate. Στη βροχή ερωτήσεων που δέχτηκε από τον ανακριτή η Εύα Καϊλή σε κατάσταση σύγχυσης προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πρώτ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύα Καϊλή: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τα χρήματα, αλλά το έκανε ο άντρας μου» - Η πρώτη της κατάθεση στον Βέλγο ανακριτή
«Συνάντησα δύο φορές τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ» παραδέχτηκε μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.
Διαβάστε το στο Αποκάλυψη – Η κατάθεση της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate: «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο άντρας μου»
Την πρώτη κατάθεση της Εύας Καϊλή στις βελγικές αρχές για την υπόθεση διαφθοράς αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Την πρώτη κατάθεση της Εύας Καϊλή στις βελγικές αρχές για την υπόθεση διαφθοράς αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Η κατάθεση αυτή δόθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, μία μέρα μετά τη σύλληψη της Καϊλή. Ενώπιον των αρχών, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περιγράφει τις πρωτες της κινήσεις μολις έπιασαν τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι. «Αφού συνελήφθη ο άντρας μου, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ κατάθεση της Εύας Καϊλή για το «Qatar Gate» – «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο»
Την πρώτη κατάθεση της Εύας Καϊλή στις αρχές για την υπόθεση του «Qatar Gate», έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση στις βελγικές φυλακές πάνω από ένα μήνα, στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για την υπόθεση «Qatar Gate». […]
The post Η κατάθεση της Εύας Καϊλή για το «Qatar Gate» – «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΕύα Καϊλή: «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο»
Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Πέμπτης, ήρθε στο φως η […]
The post Εύα Καϊλή: «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕύα Καϊλή: Η κατάθεση της για το «Qatar Gate» – «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο»
Στο φως της δημοσιότητας έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την πρώτη κατάθεση της Εύας
To άρθρο Εύα Καϊλή: Η κατάθεση της για το «Qatar Gate» – «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕύα Καϊλή: Η κατάθεση της για το «Qatar Gate» – «Δεν ξέρω για τα χρήματα, το έκανε ο Φραντσέσκο»
Την πρώτη κατάθεση της Εύας Καϊλή στις αρχές για την υπόθεση του «Qatar Gate», έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφος της, Φραντσέσκο Τζόρτζι βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση στις βελγικές φυλακές πάνω από ένα μήνα, στο πλαίσιο των ερευνών των βελγικών αρχών για την υπόθεση «Qatar Gate». […]
Διαβάστε το στο irafina.grQatargate: Η κατάθεση της Εύας Καϊλή – Δεν μπορώ να εξηγήσω τα χρηματικά ποσά στο σπίτι μου
Τις απαντήσεις της Εύας Καϊλή στον ανακριτή κατά την κατάθεσή της στις βελγικές Αρχές μία μέρα μετά τη σύλληψή της αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ. Η ευρωβουλευτής προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πρώτες της κινήσεις μετά τη σύλληψη του άνδρα της, την ύπαρξη των τεράστιων χρηματικών ποσών στο σπίτι της, αλλά και τη βαλίτσα με την οποία συνελήφθη […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΗ κατάθεση της Εύας Καϊλή – Δεν μπορώ να εξηγήσω τα χρηματικά ποσά στο σπίτι μου
Τις απαντήσεις της Εύας Καϊλή στον ανακριτή κατά την κατάθεσή της στις βελγικές Αρχές μία μέρα μετά τη σύλληψή της αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ. Η ευρωβουλευτής προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πρώτες της κινήσεις μετά τη σύλληψη του άνδρα της, την ύπαρξη των τεράστιων χρηματικών ποσών στο σπίτι της, αλλά και τη βαλίτσα με την οποία συνελήφθη ο πατέρας […]
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr