Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της!
19:00 - 25/01/2020
Η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά την ανακοίνωσε του χωρισμού της από τον Μάνο Πενθερουδάκη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram όλο νόημα.
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτηση στο Instagram μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της
Στα μέσα της εβδομάδας εξέπληξε πολλούς η είδηση του χωρισμού της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το διαζύγιο
Την πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού της, με τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη, έκανε η Ολγα Κεφαλογιάννη.
"Για πάνω από δέκα χρόνια που βρίσκομαι στην δημόσια σφαίρα, έχω ως βασική αρχή να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, την οικογένεια μου, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Αυτό επιθυμώ να γίνει σεβαστό, ιδίως σε αυτή τη χρονική συγκυρία" έγραψε η κυρία Κεφαλογιάννη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Διαβάστε το στο thestival.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Ήρθε και η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό - «Ένας αητός στην θύελλα παλεύει μην πλαντάξει...»
Η είδηση του χωρισμού της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον Μάνο Πενθερουδάκη ύστερα από εννέα χρόνια γάμου, σαν βόμβα έσκασε στα μέσα της εβδομάδας.
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: Ήρθε και η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό - «Ένας αητός στην θύελλα παλεύει μην πλαντάξει...» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΌλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της!
Σαν βόμβα έσκασε στα μέσα της εβδομάδας η είδηση του χωρισμού της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον Μάνο Πενθερουδάκη ύστερα από εννέα χρόνια γάμου. Η γοητευτική πολιτικός αποκάλυψε σε συνέντευξή της το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της λέγοντας μεταξύ άλλων: «Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής […]
Διαβάστε το στο irafina.gr