Μητσοτάκης από την Ξάνθη: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη που δημιουργεί νέες δουλειές

12:52 - 13/01/2023

«Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη σταυροδρόμι των πολιτισμών, μία Θράκη δυναμική, αναπτυσσόμενη, που δημιουργεί νέες δουλειές και ευκαιρίες προκοπής για σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε πολίτες της Ξάνθης που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να τον υποδεχτούν. Ο […] Το άρθρο Μητσοτάκης από την Ξάνθη: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη που δημιουργεί νέες δουλειές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περιοδεία Κυρ. Μητσοτάκη: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη που δημιουργεί νέες δουλειές

«Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη σταυροδρόμι των πολιτισμών, μία Θράκη δυναμική, αναπτυσσόμενη, που δημιουργεί νέες δουλειές και ευκαιρίες προκοπής...

Διαβάστε το στο Zougla

Μητσοτάκης: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική, που δημιουργεί νέες δουλειές

Tην Καβάλα και την Ξάνθη, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/01/2023), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μητσοτάκης: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη που δημιουργεί νέες δουλειές

Στους πολίτες της Ξάνθης που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να τον υποδεχτούν το πρωί της Παρασκευής (13/1) μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη σταυροδρόμι των πολιτισμών, μία Θράκη δυναμική, αναπτυσσόμενη, που δημιουργεί νέες δουλειές και ευκαιρίες προκοπής για σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας» είπε στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη χαρά του που ξεκινά την περιοδεία στη Θράκη από την Ξάνθη, μία πόλη, που όπως είπε, την αγαπάει ιδιαίτερα και θυμήθηκε ότι το 2002 την επισκέφθηκε μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για τον οποίο σημείωσε ότι ήταν «έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μητσοτάκης: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη που δημιουργεί νέες δουλειές

"Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη σταυροδρόμι των πολιτισμών, μία Θράκη δυναμική, αναπτυσσόμενη, που δημιουργεί νέες δουλειές και ευκαιρίες προκοπής για σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας", είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε πολίτες Ξάνθης που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να τον υποδεχτούν."Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη σταυροδρόμι των πολιτισμών, μία Θράκη δυναμική, αναπτυσσόμενη, που δημιουργεί νέες δουλειές και ευκαιρίες προκοπής για σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας", είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε πολίτες Ξάνθης που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης γι

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στην Ξάνθη ο Μητσοτάκης: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη

"Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Μητσοτάκης: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη - Η Ελλάδα κοιτάει με αυτοπεποίθηση το μέλλον

Σε μίνι απολογισμό του έργου της κυβέρνησης στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή σε σχέση με το 2019 και προστατεύει τα σύνορά της, προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από Καβάλα και Ξάνθη, τις πόλεις τις οποίες επισκέφθηκε

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θράκη: Όραμά μου μια περιοχή δυναμική και αναπτυσσόμενη που δημιουργεί νέες δουλειές

«Αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε τα κάναμε»

Διαβάστε το στο news.gr

Μητσοτάκης από Ξάνθη: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική και αναπτυσσόμενη - Αυτά που υποσχεθήκαμε τα κάναμε

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη χαρά του που ξεκινά την περιοδεία

Διαβάστε το στο Skai.gr

Κ. Μητσοτάκης από Ξάνθη: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική που θα δημιουργεί νέες δουλειές

“Ήρθα να παρουσιάσω το αναπτυξιακό μου όραμα για τη Θράκη σταυροδρόμι των πολιτισμών, μία Θράκη δυναμική, αναπτυσσόμενη, που δημιουργεί νέες δουλειές και ευκαιρίες προκοπής για σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας”, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε πολίτες Ξάνθης που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για να τον υποδεχτούν. Ο πρωθυπουργός […] Κ. Μητσοτάκης από Ξάνθη: Όραμά μου μια Θράκη δυναμική που θα δημιουργεί νέες δουλειές on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]