Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη - Ανακοίνωσε πού θα είναι υποψήφιος
09:14 - 14/01/2023
Για τον χρόνο των εκλογών απάντησε και πάλι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί από την Αλεξανδρούπολη.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ. Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη - Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο
Στον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ της Θράκης...
Διαβάστε το στο ZouglaΜητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη - Ανακοίνωσε πού θα είναι υποψήφιος
Για τον χρόνο των εκλογών απάντησε και πάλι ο πρωθυπουργός…
Διαβάστε το στο onsports.grΜητσοτάκης: Εκλογές την άνοιξη – Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο
Στο χρόνο των εκλογών αναφέρθηκε για πολλοστή φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Αλεξανδρούπολη επανέλαβε ότι κάλπες θα στηθούν την άνοιξη και αποκάλυψε ότι…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΜητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη – Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο
Τι είπε για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο
Διαβάστε το στο news.grΚυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη – Που θα είναι υποψήφιος
Για τον χρόνο των εκλογών απάντησε και πάλι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί από την Αλεξανδρούπολη. «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη. Και ουσιαστικά θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία. Πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ενδώσουμε στον δημοσκοπικό πειρασμό. Το διέψευδα κατηγορηματικά. Πλεόν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜητσοτάκης: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη - Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς
Συνέντευξη Τύπου δίνει αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη.
Διαβάστε το στο matrix24.gr