Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: «Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης για εκλογές: Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς
«Η περιοχή έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή των εθνικών προκλήσεων»
Διαβάστε το στο Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πού θα είναι υποψήφιος στις εκλογές (vid)
Ο πρωθυπουργός πρόκειται να κηρύξει την έναρξη υλοποίησης της νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο στην Αλεξανδρούπολη.
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης: Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο- Κάλπες την άνοιξη
Την υποψηφιότητά του στον Έβρο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε μεταξύ άλλων το πρωί του Σαββάτου από την Αλεξανδρούπολη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο thebest.grΜητσοτάκης: «Εκλογές την Ανοιξη – Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολισμού
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία» δήλωσε ο πρωθυπουργός. Οπως δηλωσε ο κ Μητσοτακης, πολλοί πίστευαν ότι η κυβέρνηση θα ενδώσει στο δημοσκοπικό πειρασμό και θα προκυρήξει εκλογές, κάτι που ο ίδιος διέψευδε κατηγορηματικά. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ουδέποτε επεδίωξε τοξικό κλίμα και […]
The post Μητσοτάκης: «Εκλογές την Ανοιξη – Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολισμού appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΜητσοτάκης: Εκλογές την άνοιξη – Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς
Στο χρόνο των εκλογών αναφέρθηκε για πολλοστή φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από την Αλεξανδρούπολη επανέλαβε ότι κάλπες θα στηθούν την άνοιξη και αποκάλυψε ότι…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΚ. Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Υποψήφιος στο νομό Έβρου στις εκλογές την άνοιξη
Δεν περιμένει ότι μπορεί να υπάρξει “θερμό” επεισόδιο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ανησυχεί, όμως, για την εντεινόμενη ρητορική από την κυβέρνηση της γειτονικής χώρας, όπως είπε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οποίος έδωσε σήμερα το πρωί συνέντευξη Τύπου στην Αλεξανδρούπολη, στα Μέσα Ενημέρωσης της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο […]
Κ. Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Υποψήφιος στο νομό Έβρου στις εκλογές την άνοιξη on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr