Κ. Μητσοτάκης: “Την άνοιξη οι εκλογές και θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο”

11:48 - 14/01/2023

Συνέντευξη Τύπου σε Περιφερειακά μέσα στην Αλεξανδρούπολη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σήμερα κατά τη συνέντευξη Τύπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι για «συμβολικούς λόγους» θα θέσει υποψηφιότητα στον Έβρο. «Οι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη που θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία. Πιστεύω ότι οι πολίτες μας πιστεύουν όταν μιλάμε για την εξάντληση της τετραετίας… […]

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου

Την άνοιξη και σε χρόνο τέτοιο ώστε πρακτικά να έχει εξαντληθεί η τετραετία, θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές του 2023, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα ΜΜΕ της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης Όπως είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ίδιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης: Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Έβρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)