Τάισον: «Έχω μεγάλο κίνητρο» (ΦΩΤΟ)

18:12 - 14/01/2023

Τάισον: «Έχω μεγάλο κίνητρο» (ΦΩΤΟ) 14/01/2023 Ο ΠΑΟΚ έφερε τον Τάισον εκ νέου στην Ευρώπη και ο Βραζιλιάνος έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Όπως τόνισε, έχει μεγάλο κίνητρο να ζήσει εκ νέου την εμπειρία μακριά από τη Βραζιλία, ευχαριστώντας τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και με μεγάλο κίνητρο να ζήσω ξανά αυτήν την εμπειρία μακριά από τη χώρα μου! Είθε ο Θεός να με ευλογεί και να με έχει πάντα δυνατό! Φύγαμε για δουλειά! Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ – Τάισον: «Έχω μεγάλο κίνητρο»

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέδα είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στα 34 του χρόνια, ο Τάισον επέστρεψε στην Ευρώπη, όπου είχε κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τόνισε ότι έχει ξανά μεγάλο κίνητρο για να πετύχει και ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ – Τάισον: «Έχω μεγάλο κίνητρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τάισον: «Εχω μεγάλο κίνητρο, ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ»

Ο Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» για τον επόμενο 1.5 χρόνο, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να στέλνει το πρώτο μήνυμα, μέσα από τα social media, μετά τις υπογραφές.

Διαβάστε το στο

Τάισον: «Έχω μεγάλο κίνητρο, ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ»

Πανευτυχής για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σε μήνυμά του ο Τάισον.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)