Η Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Mου ήρθε τρέλα, μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου»

21:00 - 14/01/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στον Χρίστο Βασιλόπουλο, το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή «Πρόσωπα» της […] The post Η Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Mου ήρθε τρέλα, μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου: Μίλησε για τις ερωτικές ταινίες - «Ήταν μία μαύρη περίοδος στη ζωή μου»

Η Άννα Φόνσου μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου. Η μητέρα μου έμφραγμα»

Η Άννα Φόνσου έδωσε συνέντευξη το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή «Πρόσωπα» της ΕΡΤ και στον Χρίστο Βασιλόπουλο. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός και ιδρύτρια στου Σπιτιού του Ηθοποιού μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο». Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρόσωπα» της ΕΡΤ παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, το βράδυ του Σαββάτου 14/1. To άρθρο Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο