Η Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Mου ήρθε τρέλα, μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου»
21:00 - 14/01/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στον Χρίστο Βασιλόπουλο, το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή «Πρόσωπα» της […]
The post Η Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Mου ήρθε τρέλα, μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου: Μίλησε για τις ερωτικές ταινίες - «Ήταν μία μαύρη περίοδος στη ζωή μου»
Η Άννα Φόνσου μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου. Η μητέρα μου έμφραγμα»
Η Άννα Φόνσου έδωσε συνέντευξη το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή «Πρόσωπα» της ΕΡΤ και στον Χρίστο Βασιλόπουλο. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός και ιδρύτρια στου Σπιτιού του Ηθοποιού μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο». Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΆννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρόσωπα» της ΕΡΤ παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, το βράδυ του Σαββάτου 14/1.
To άρθρο Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr