Άννα Φόνσου: Μαύρη περίοδος της ζωής μου οι ερωτικές ταινίες
21:16 - 14/01/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Φόνσου στον Χρίστο Βασιλόπουλο, το βράδυ του Σαββάτου, στην εκπομπή «Πρόσωπα» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός και ιδρύτρια στου Σπιτιού του Ηθοποιού μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο». Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου εξομολογήθηκε πως «αυτές τις ταινίες που τις έλεγαν τότε πορνό, σοφτ αλλά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση νομίζω πως ήταν πολύ αγνές, σημασία έχει ότι ο παραγωγός τις έστελνε έξω και έκαναν ντουμπλάζ άλλοι κάνοντας την πραγματικά πορνό χωρίς να το ξέρουμε βέβαια εμείς. Εγώ το έμαθα τυχαία. Ήμουν παντρεμένη για δεύτερη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Φόνσου: Ήταν για μένα μαύρη περίοδος της ζωής μου, χώρισα και τον δεύτερο μου άνδρα
Η μεγάλη ηθοποιός αναφέρθηκε σε μελανές στιγμές στην καλλιτεχνική διαδρομή της, που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο.
Διαβάστε το στο Άννα Φόνσου: Η πιο μαύρη περίοδος της ζωής μου οι ερωτικές ταινίες
Σε σινεμά στο Παρίσι έξω είχε ένα κεφάλι δικό μου, έγραφε «Ελληνίδα σταρ» και μπαίνουμε στον κινηματογράφο και βλέπω μόνο άνδρες μέσα. Λέω «τι γίνεται εδώ;» και είδα μια ταινία από την οποία συνήλθα στο νοσοκομείο! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr